Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τουρκία: 47 τα κρούσματα του κοροναϊού

turkey turkish flag free photo
Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού και στην Τουρκία, με τα κρούσματα στη γείτονα να ανέρχονται πλέον σε 47. Ο Υπουργός Υγείας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι άλλοι 29 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Η τουρκική κυβέρνηση ανήγγειλε αυστηρότερα μέτρα για την καταπολέμηση του κοροναϊού, απαγορεύοντας πλέον τις συναθροίσεις σε χώρους λατρείας, διατάσσοντας το κλείσιμο των καφέ, σινεμά, θεάτρων, νυχτερινών κέντρων και πολιτιστικών χώρων, αναστέλλοντας παράλληλα τις αεροπορικές πτήσεις από και προς 6 ακόμη χώρες, καθώς η αναστολή πτήσεων ίσχυε ήδη για 14 άλλες χώρες.

Σε αναστολή μέχρι νεοτέρας και οι ομαδικές προσευχές στα τεμένη, συμπεριλαμβανομένης της προσευχής της Παρασκευής, με τον επικεφαλής της αρχής θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας πάντως να διαβεβαιώνει ότι τα περίπου 90.000 τζαμιά της χώρας θα μείνουν ανοικτά, ώστε οι πιστοί να μπορούν να προσεύχονται ο καθένας μόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...