Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Πέτσας: Πιθανώς Πάσχα μακριά από εκκλησίες λόγω κοροναϊού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα καθώς η σύζυγός του είναι θετική στον κοροναϊό, μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο μέσω βιντεοκλήσης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχει σενάριο να γίνει Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες, απάντησε πως αυτή τη στιγμή είναι πιθανό.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, ενώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρατείνει τα μέτρα, τα οποία θα αρθούν με τη γνώμη των ειδικών, συμπληρώνοντας ότι  είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο γενικής απαγόρευσης μετακινήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση θα προβεί σε «οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού».

Ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφής στο διάγγελμά του, ότι είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...