Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

1.314 κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα - 49 νεκροί

COVID-19 Outbreak Cases in Greece per regional unit (prefecture).svg
Την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού κατά 102 ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Επιδημιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα σε 1.314.

Από αυτά, τα 20 κρούσματα αφορούν επιβαίνοντες στο επιβατηγό-οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου βρίσκονταν 383 άτομα, τα οποία και ελέγχθηκαν.
Το πλοίο παραμένει στη ράδα του λιμανιού του Πειραιά από τις 21 Μαρτίου, καθώς είχε ναυλωθεί από Τούρκους επιχειρηματίες για να δρομολογηθεί στην Ισπανία. Μεταξύ των επιβαινόντων διαφόρων εθνικοτήτων είναι και 36 Έλληνες.

Επίσης, σήμερα έχασαν τη ζωή τους ακόμη 7 άνθρωποι, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα να ανέρχεται σε 49.
Στα ελληνικά νοσοκομεία νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας 85 ασθενείς, ενώ εξιτήριο από τις ΜΕΘ πήραν 6 ασθενείς.

Συνολικά, στην Ελλάδα έχουν γίνει 16.732 εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...