Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Σεισμοί ανατολικά της Κρήτης και στα Καλάβρυτα

Αποτέλεσμα εικόνας για earthquake free stock photos
Σεισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ανατολικά της Κρήτης και στην περιοχή των Καλαβρύτων, λίγες ώρες μετά τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, ανάμεσα στην Καρδίτσα και την Αρτα.

Γύρω στις 4:24 τα ξημερώματα της Παρασκευής, καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ, στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ των νησιών της Κρήτης και της Κάσου, σε απόσταση 32 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Ζάκρου, με επίκεντρο υποθαλάσσια περιοχή 392 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Ακολούθησε νέος σεισμός στις 05:11 τα ξημερώματα, μεγέθους 4,5 Ρίχτερ, στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ των νησιών της Κρήτης και της Κάσου, σε απόσταση 33 χιλιομέτρων ανατολικά της Ζάκρου. 

Λίγο πριν τις 7:00 το πρωί, καταγράφηκε νέος σεισμός, μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, αυτή τη φορά στην Αχαΐα, με επίκεντρο στα 15 χιλιόμετρα ανατολικά - βορειοανατολικά της πόλης των Καλαβρύτων και εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα, ενώ στην ίδια περιοχή είχε καταγραφεί σεισμός μικρότερου μεγέθους και το βράδυ της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...