Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Συλλήψεις για κάνναβη στη Χαλκίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για handcuffs public domain imagesΟι Αστυνομικές Αρχές, σε έλεγχο που διενήργησαν την Τρίτη 4/2 στη Χαλκίδα, συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών έναν 27χρονο, ενώ σε άλλο έλεγχο την Τετάρτη 5/2 στη Χαλκίδα, προέβησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου και ενός 15χρονου, επίσης για κατοχή ναρκωτικών.
Πλέον συγκεκριμένα:
-Συνελήφθη, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
-Συνελήφθησαν, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 18χρονος και ένας 15χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Την προανάκριση στα ανωτέρω περιστατικά διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...