Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Τα μέτρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τον κοροναϊό

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) προχωρά στη λήψη μέτρων για την ενημέρωση και την προστασία τόσο των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και του επιβατικού κοινού, στη μάχη κατά του κοροναϊού, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης με τη συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ.

Σε πρώτη φάση, αποφασίστηκε ότι σε όλες τις οθόνες των αστικών συγκοινωνιών θα επαναλαμβάνονται συνεχώς ενημερωτικά μηνύματα, που θα υπενθυμίζουν τα μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής, που πρέπει όλοι να τηρούν ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού.

Επιπλέον, αποφασίστηκε από τον ΟΑΣΑ η απολύμανση των συρμών και των οχημάτων σε ημερήσια βάση, με έμφαση σε μπάρες και χειρολαβές, όπου οι επιβάτες ακουμπούν συστηματικά, ενώ εντατικοποιούνται τα μέτρα καθαριότητας των σταθμών.

Αναφορικά με την προστασία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο ΟΑΣΑ προχωρά άμεσα στην προμήθεια αντισηπτικών για χρήση μόνο των εργαζομένων, τα οποία και θα τοποθετηθούν σε σταθμούς, εκδοτήρια, γραφεία  και όλους τους χώρους όπου αυτοί βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...