Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η ΝΔ "πουλάει" Δήμους για να κερδίσει Περιφέρεια



Σε τροχιά νίκης κινείται η γαλάζια παράταξη με μόνο στόχο την αυτοδυναμία και να δουν μπλε το χάρτη στις περιφερειακές εκλογές . Μεγάλο ερωτηματικό οι Δήμοι. Από το φαίνεται η Πειραιώς δεν δύναται να δώσει γραμμή για τους Δήμους αφήνοντας τους γαλάζιους διάσπαρτους και τα χρίσματα στον πάγκο.

Τη θέση αυτή υπογράμμισε με την τοποθέτηση της και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη  κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Η Βουλευτής λέγοντας πως εχθρός της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέπεμψε μήνυμα νίκης και έδωσε τη γραμμή με στόχο εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές. Λόγος φυσικά έγινε και για την Περιφέρεια και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. 

Οι ευλογίες του Μητσοτάκη στο πρόσωπο του νυν Αντιπεριφερειάρχη είναι δεδομένες και η Ασημακοπούλου φρόντισε να τις μεταφέρει με τον πιο λαμπρό τρόπο.  Ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο για τους Δήμους. Ειδικά, στην Εύβοια δίνεται η εντύπωση της θυσίας των όσων φρόντισαν να διατυμπανίσουν τα γαλάζια χρήματα.

Εκτός εάν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου  ξέχασε να αναφέρει του γαλάζιους υποψηφίους Δημάρχους. Πράγμα αδύνατον. Οι γαλάζιοι καλό είναι, συνεπώς, σιγά σιγά να αντιληφθούν νωρίς τη γραμμή του κόμματος τους πρίν βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...