Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τι αποφάσισε το ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης για την εκδημία του Μητροπολίτη Παύλου



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος, με την επωνυμία: «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» συνήλθε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και προήδρευσε.
Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν όλα τα μέλη του και συγκεκριμένα οι: 1) Γεωργιάδη Αικατερίνη, 2) Βράκας Κωνσταντίνος, 3) Γαλάνη-Βαϊμάκη Αναστασία, 4) Γκάνη Ευγενία, 5) Κύρου Κωστάκης, 6) Παπασκουλή Ιωάννα, 7) Μαρία Πασσά, 8) Σκιά Ειρήνη, 9) Χατζηγιάννη Παρασκευή.
Τηλεφωνικώς συμμετείχε και ο εν Αμερική ευρισκομένος, εκπρόσωπος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Αμερικής, Ιωάννης Συμεωνίδης.
Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η κοίμηση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, ο οποίος ως Κληρικός της Μητρόπολης Χαλκίδος υπήρξε εκ των εμπνευστών και ιδρυτικών μελών του Ιδρύματος και ισόβιος πρόεδρος αυτού.
Την προεδρία του ιδρύματος παραχώρησε στον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μετά την εκλογή του στη θέση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του προέδρου, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου αποφάσισε ομόφωνα:
1) Την τέλεση Νεκρωσίμου Τρισαγίου
2) Την παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την ώρα υποδοχής του ιερού σκηνώματος στον Ιερό Ναό της Αγίας παρασκευής Χαλκίδος.

3) Την εκπροσώπηση του Διοικητικού Συμβουλίου, διά του Προέδρου Αυτού και όσων εκ των μελών δύνανται, στην Νεκρώσιμη Ακολουθία, η οποία θα ψαλλεί στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.
4) Την έκφραση συλλυπητηρίων στην απορφανισθείσα Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, στον κατά σάρκα αδελφό του και τους οικείους του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...