Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Προεκλογικά τερτίπια με τη σελίδα του Δήμου στο facebook


Πιο έντονη από κάθε άλλη φορά αναμένεται να είναι η προεκλογική περίοδος διεκδίκησης των δημαρχιακών θώκων για το 2019. Ο νέος νόμος, οι πολλές υποψηφιότητες και η τεταμένη κατάσταση στην κεντρική πολιτική σκηνή υπογραμμίζουν την κατάσταση με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπέμπει σε εποχές πρώιμων χρόνων μεταπολίτευσης.

Νέο όπλο στα χέρια των υποψηφίων, αν και παλιό, τα social media. Βέβαια, η χρήση τους έχει και κάποιους κανόνες, που δεν χρειάζεται να είναι κανείς "τέρας" επικοινωνίας για να κατανοήσει. Η σελίδα του εκάστοτε Δήμου σε οιοδήποτε social media ανήκει στο Δήμο και κατ επέκταση στους δημότες με σκοπό την ενημέρωση τους. Η σελίδα, σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι παραταξιακή.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, οι παραταξιακές συναντήσεις να μην προβάλλονται στην επίσημη σελίδα του Δήμου. Μπορεί τα likes στη σελίδα του Δήμου να είναι περισσότερα από μία παραταξιακή σελίδα, άρα και το κοινό μεγαλύτερο, αλλά το κοινό ενδιαφέρεται για τα νέα του Δήμου του και όχι για τον προεκλογικό αγώνα.

Αν θέλετε να προβάλετε μία συνάντηση αυτή να αφορά όλους τους συμβούλους ανεξαρτήτως ταμπέλας. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...