Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Πατέρας καταγγέλλει ξυλοδαρμό του γιου του από μαθητές στην Καβάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για Kavala public domain images
Ένας πατέρας καταγγέλλει με ανάρτησή του τον ξυλοδαρμό του γιου του μέσα στο σχολείο από δύο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά στην Καβάλα.

Ο πατέρας καταγγέλλει ότι το παιδί του, μαθητής της Γ' Δημοτικού στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της Δ' Δημοτικού. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο γονιός, ο ένας μαθητής κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά, ενώ παράλληλα, όπως αναφέρει ο πατέρας, οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Ο πατέρας του παιδιού αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά. Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν υπηρεσία στην μικρή αυλή του σχολείου τι προσέχουν;
Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...