Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου για ΠτΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμές κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αντιφάσεις, αμοραλισμό και υποταγή στις ανάγκες της επικοινωνίας. 

Αναφορικά με την υποψήφια ΠτΔ, έπλεξε το εγκώμιο στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, λέγοντας ότι υπήρξε μια εξαίρετη δικαστής, που υπηρέτησε με σθένος τη δικαιοσύνη, την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός, η κ. Σακελλαροπούλου «ήταν μια κορυφαία επιλογή της κυβέρνησής του για να αποτελέσει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας», ωστόσο υπογράμμισε πως «τότε ο κ. Μητσοτάκης είχε καταψηφίσει αυτή την επιλογή», ενώ παράλληλα ανέφερε πως «η επιλογή της για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ακυρώνει μόνο την άθλια προπαγάνδα για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιβραβεύει και το περιεχόμενο των προοδευτικών επιλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...