Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Οι καθαρόαιμοι Νεοδημοκράτες κέρδισαν σήμερα μία γνήσια αυτοδιοικητική μάχη»

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και της ανάδειξης αντιπροσώπων στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη επικράτησε έναντι εκείνο του Θανάση Μπουραντά σημειώνοντας μία καθαρή νίκη 61 ψήφων έναντι 56 αντιστοίχως.

Παράλληλα, εκλέχθηκε ως αντιπρόσωπος της Στερεάς Ελλάδας στην ΚΕΔΕ και ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης.

«Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Σουλιώτη αποτελούσε επιλογή για τους συνάδελφους αυτοδιοικητικούς και όχι λύση ανάγκης, που απέβλεπε στην προσωρινή συσπείρωση εκατέρωθεν χώρων και μέχρι πρότινος πολιτικών αντιπάλων με μόνο στόχο την κατάληψη ενός νέου οφίτσιου.
Οι “καθαρόαιμοι” γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί και όχι οι δήθεν νεοδημοκράτες ανά περίσταση, που τιμούν την αυτοδιοίκηση και την κομματική τους προέλευση αλλά κυρίως τιμούν τα λόγια τους, έδωσαν μία αντίστοιχα καθαρή και γνήσια νίκη στο ψηφοδέλτιο μας κόντρα σ’ ένα νέο γύρο μικροπολιτικών παιχνιδιών.
Μείναμε μακρυά από το κρυφτούλι, τιμήσαμε τους πολίτες που μας εξέλεξαν και με τη σειρά τους μας τίμησαν και οι συνάδελφοι μας στη σημερινή ψηφοφορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...