Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Αποτελέσματα εκλογών ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Η «Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Συνεργασία Στερεάς» του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, επικράτησε συντριπτικά της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Στερεάς» του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, στις εκλογές της ΠΕΔ που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Η παράταξή του συγκέντρωσε το 50%+1, ή αλλιώς 61 ψηφοδέλτια έναντι 56 του αντίπαλου συνδυασμού.
Συνολικά 25 δήμαρχοι και 95 (από τους 100) δημοτικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη του 21μελους Διοικητικού Συμβουλίου - 13 δήμαρχοι και 8 δημοτικοί σύμβουλοι - σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.
Ένσταση επί της διαδικασίας κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Σταματούκος, επειδή κρίθηκε εκπρόθεσμη η υποψηφιότητά του για το ΔΣ της ΠΕΔ (κατατέθηκε 5 λεπτά πριν την έναρξη της ΓΣ), ενώ ο ίδιος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Μιχαηλίδης (Εύβοια) και Νώντας Κουτσικώνας (Βοιωτίας) δε συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...