Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ανησυχητική η άνοδος της στάθμης των υδάτων στην Εύβοια


Ύφεση παρουσιάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν τα κεντρικά, κυρίως, τμήματα της Εύβοιας, με χιονοπτώσεις και θυελλώδεις βόρειους ανέμους.
Παραταύτα, η Πολιτική Προστασία εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή, τόσο εξαιτίας της αστάθειας που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όσο και εξαιτίας της ανόδου της στάθμης των υδάτων, πού παρατηρείται στον νομό Εύβοιας.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Εύβοιας, Γιώργο Κωστόπουλο, κλιμάκια της υπηρεσίας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή του Λήλαντα ποταμού, η στάθμη του οποίου παρουσιάζει ανησυχητική άνοδο, προβαίνοντας σε παρεμβάσεις με μηχανήματα.
Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία έχει προχωρήσει σε ενημέρωση των κατοίκων στις περιοχές Μπούρτζι και Βασιλικό, ούτως ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή, για ενδεχόμενη υπερχείλιση του ποταμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...