Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Τζοάνα Δαριβέρη: Η απόλυτη κωλοτούμπα των εκλογών από το άλλοτε πουλέν του Ζεμπίλη



Μία μπορεί να θεωρηθεί η απόλυτη κωλοτούμπα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, αυτή της δικηγόρου Τζοάνας Δαριβέρη. Η δικηγόρος Τζοάνα Δαριβέρη αποτέλεσε ένα από τα πουλέν του Θανάση Ζεμπίλη στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ καθ όλη τη διάρκεια της τετραετίας καταψήφιζε μετά μανίας τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής Παγώνη.

Χθες μάλλον της συνέβη κάτι τελείως απρόσμενο και έπαθε σύγκλιση οράματος με το Χρήστο Παγώνη.  Βέβαια, κανείς δεν αρνείται πως στην αυτοδιοίκηση οι κομματικές προελεύσεις λίγο ρόλο παίζουν αλλά τουλάχιστον τα προσχήματα ας κρατιούνται.

Ούτε ένα μήνα πριν η κα Δαριβέρη στην τοποθέτηση της στο δημοτικό συμβούλιο εξαπέλυσε σκληρή κριτική κατά του Δημάρχου και πλέον επικεφαλής της παράταξης που προσχώρησε Χρήστου Παγώνη.  Αιτία...η ΔΕΥΑΧ. Η δημοτική σύμβουλος "έκαψε" με την τοποθέτηση της τον Δήμαρχο, ενώ η ίδια έσπευσε να αναδημοσιεύσει το σχετικό βίντεο στα social media. 

Απορίας άξιο λοιπόν τι μπορεί συνέβη μέσα σε 20 μέρες και τα οράματα τους για την πόλη να ταυτίστηκαν .

Επειδή, όμως, κανείς στην πόλη δεν τρώει κουτόχορτο καλό θα ήταν να μην πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες και να αποφεύγουν τις παντός είδους βαρύγδουπες δηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...