Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Αξιοποιεί τις προτάσεις των πολιτών το Κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ




 Συνδιαμόρφωση Σχεδίου Δράσης

Όραμα του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποτελεί το όραμα κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά και ταυτόχρονα το συλλογικό όραμα για μία πόλη ανθρώπινη. Όλοι ισότιμοι και όλοι ίσοι.
Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η συνδιαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Εκτός των θέσεων των υποψηφίων στο πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνονται και σειρά θέσεων και προτάσεων των ίδιων των συνδημοτών μας. Τα έργα δε φέρουν το ονοματεπώνυμο κανενός Δημάρχου αλλά των πολιτών που εξυπηρετούν. Οι αίολες υποσχέσεις απέχουν παρασάγγας από τα όσα επιθυμούν οι συμπολίτες μας σήμερα  για να διαμορφώσουν το αύριο τους.
Ο λόγος είναι στα χέρια των πολιτών. Για το λόγο αυτό καθημερινά τόσο ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος όσο και τα μέλη του κινήματος πραγματοποιούν καθημερινά συναντήσεις και επαφές με συλλόγους και φορείς εξετάζοντας τις θέσεις τους. Στόχος ένα πρόγραμμα ισχυρό σε όλες τις δημοτικές ενότητες,  που να απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και στον καθένα ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...