Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Μπέση Γροντή



Υποψήφια με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Μπέση Γροντή. Η Μπέση Γροντή είναι καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και πληροφορικής στην Αθήνα και παράλληλα ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της οικογένειας της, ενώ ζει πλέον και στην Χαλκίδα. Η κα Γρόντη είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Τορόντο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
«Ζω και δραστηριοποιούμαι στην πόλη μας, στη Χαλκίδα. Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας γνώση της βαρύτητας της απόφασης μου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψηφίου, Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη και θα είμαι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
Πιστεύω πως η ομαδική δουλειά μπορεί να μεταμορφώσει την πόλη μας σε μία πόλη πρότυπη, πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική, τόσο για τους ίδιους τους πολίτες της όσο και για τους επισκέπτες της. Μοναδικό κίνητρο της προσπάθειας μου είναι να αγωνιστώ χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία για το συλλογικό όραμα όλων των συμπολιτών μου».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...