Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Κώστας Κουτσαυλής




Την υποψηφιότητα του με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ανακοίνωσε ο Κώστας Κουτσαυλής. Ο Κώστας Κουτσαυλής είναι ιδιωτικός υπάλληλος στα Ναυπηγεία και δραστηριοποιείται και στο Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Χαλκίδας, όπου έχει διατελέσει πρόεδρος και είναι νυν γραμματέας. Κατά το παρελθόν διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ».
« Ο τόπος μας έχει ανάγκη από άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ, ώστε η απάθεια και η εγκατάλειψη να αποτελέσει παρελθόν. Μία όμορφη πόλη, ανθρώπινη που προσφέρει σε όλους τους πολίτες ίσες ευκαιρίες και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Βασίλη Καθαροσπόρη και ξέροντας τις ικανότητες τους, αλλά και πιστεύοντας στην ομαδική δουλειά και στις δυνατότητες όλων των μελών που απαρτίζουν το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Δύναμη μας στην προσπάθεια μας η τεράστια αποδοχή των συμπολιτών μας. Όραμα μας το όραμα κάθε συμπολίτη μας» .
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...