Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Καταγγελία του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για τον προπηλακισμό στελέχους του Δήμου Χαλκιδέων από δημοτική σύμβουλο

Το γεγονός προπηλακισμού προϊσταμένου τμήματος στον Δήμο Χαλκιδέων από δημοτική σύμβουλο είναι σίγουρα καταδικαστέο και ανεπίτρεπτο και περιμένουμε από τη Δήμαρχο να προβεί στα δέοντα, αφού άλλωστε μιλά κατ’ επανάληψη για ήθος, συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια.
Όμως το γεγονός ήταν αναμενόμενο, διότι έχουν προηγηθεί πολλά άλλα από τη Δημοτική Αρχή και τα οποία έχουν μειώσει το κύρος και την προσωπικότητα σειράς εργαζόμενων, επιστημόνων και μη, με μετακινήσεις τους σε τμήματα άσχετα με τις σπουδές τους ή σε ψυγεία, μόνο και μόνο για να μην εμπλέκονται ως μάρτυρες ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής.
Το γεγονός έχει καταγγελθεί από τον Συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και στο Σωματείο εργαζόμενων του Δήμου.
Αλήθεια, από πότε οι εργαζόμενοι έχουν ταμπελάκια;
Πότε στο παρελθόν Δημοτική Αρχή προέβη σε μετακινήσεις – «διώξεις» εργαζομένων, με πολυετή εμπειρία και γνώση;
Πότε στο παρελθόν η ΥΔΟΜ χαρακτηρίστηκε ως χώρος τιμωρίας μη προσκείμενων στη Δημοτική Αρχή;
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, γράφετε ΙΣΤΟΡΙΑ ως διώκτες των εργαζομένων του Δήμου μας, υποσκάπτοντας με αυτές τις «διώξεις» τα συμφέροντα του Δήμου μας προς όφελος κομματικών – και όχι μόνο – συμφερόντων.
Χαιρετίζουμε την άμεση αντίδραση του Σωματείου και το καλούμε να συνεχίσει να επαγρυπνεί και να στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων, οι οποίοι βάλλονται πανταχόθεν και οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν τον θεσμό του Σωματείου, κάτω από δύσκολες οικονομικές και εργασιακές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...