Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ο Τραμπ είχε επαφές με άτομα που είχαν εκτεθεί στον κοροναϊό

File:Donald Trump official portrait.jpg
Πέντε Αμερικανοί πολιτικοί έχουν τεθεί σε εθελοντική καραντίνα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι δύο ήρθαν σε επαφή με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, αφού είχαν εκτεθεί στον κοροναϊό.
Ο βουλευτής Ματ Γκετς ταξίδεψε μάλιστα με τον Πρόεδρο μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος, που μετέφερε σήμερα τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον, με τον ίδιο να ανακοινώνει λίγο αργότερα ότι πριν από 11 ημέρες συναντήθηκε με ένα πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό. Ο βουλευτής θα παραμείνει προληπτικά σε καραντίνα για 14 ημέρες.
Ο δεύτερος πολιτικός που έχει εκτεθεί στον ιό είναι ο Νταγκ Κόλινς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρόεδρο την περασμένη Παρασκευή και ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω του σε μια επίσημη επίσκεψη στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στην Ατλάντα. Ούτε αυτός παρουσιάζει συμπτώματα, αλλά θα παραμείνει επίσης προληπτικά σε καραντίνα.
Τόσο ο Κόλινς όσο και ο Γκετς εκτέθηκαν στον κοροναϊό σε ένα συνέδριο που διοργανώθηκε μεταξύ 26 και 29 Φεβρουαρίου, κοντά στην Ουάσινγκτον, όπου παρέστησαν επίσης τόσο ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...