Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πουλούσε σημειώσεις έναντι 8 ευρώ

File:Ioannina Lake (aerial view).jpg
Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με καταγγελίες καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πουλούσε ανατυπωμένες σημειώσεις στους φοιτητές του έναντι 8 ευρώ. Ο καθηγητής δίδασκε με σύμβαση στο μάθημα Αναπτυξιακή-Γνωστική Νευροψυχολογία στο χειμερινό εξάμηνο και είχε προσληφθεί μέσω του προγράμματος απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού. Πρόλαβε να πουλήσει σημειώσεις σε 83 φοιτητές ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, χώρισε την εξέταση σε όσους θα αγόραζαν τις σημειώσεις σε πιο «συμφέρουσα τιμή» από κάποιο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο και σε όσους θα έδιναν από το σύγγραμμα του μαθήματος και ένα power point.

Θέση πήρε το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα υπάρξει μέριμνα επιστροφής των χρημάτων στους φοιτητές που έχουν ήδη τις ανατυπωμένες σημειώσεις και η εξέταση του μαθήματος μετατίθεται για το τέλος της εξεταστικής, οπότε και θα γίνει από τριμελή επιτροπή, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, παγώνει και η σύμβαση του καθηγητή, που έληγε στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...