Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση για τη μεταφορά των φυλακών Χαλκίδας

Αποτέλεσμα εικόνας για prison public domain images
Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, συνάντηση στην έδρα της Π.Ε. Εύβοιας για το σχέδιο μεταφοράς των φυλακών Χαλκίδας.

Στη συνάντηση για τη μεταφορά του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας, που διεξήχθη με σκοπό να εξεταστούν άμεσα οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις κατασκευής νέου συγκροτήματος σε έκταση που είναι διατεθειμένη να δωρίσει η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος στην περιοχή Πέι Δοκού, μακριά από τον αστικό ιστό της Χαλκίδας, συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας Σπύρος Αθανασίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εξωτερικών Φρουρών των Φυλακών Χαλκίδας Γιώργος Κωστίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...