Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης στην πίτα των εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων



Στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του Δήμου μας έδωσε το παρών ο επικεφαλής του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Βασίλης Καθαροσπόρης.
Μαζί του ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Βαβουλιώτης, Πάνος Καραμούζης και Δήμος Κόρδης, καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Σκλιάς.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου, έδωσε «ευχές καρδιάς» στους ανθρώπους που αποτελούν στήριγμα για όλους, ευχόμενος το 2020 να είναι αναίμακτο και να έχουν όλοι υγεία. Αναφερόμενος στα χρονίζοντα προβλήματα στον εργασιακό χώρο, ο Βασίλης Καθαροσπόρης είπε ότι, αν και έχει ήδη αρχίσει να τρέχει από την ανάληψη των καθηκόντων η ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής, χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Για τις ολιγόμηνες συμβάσεις ο Βασίλης Καθαροσπόρης πρότεινε στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων την κατάρτιση μιας μελέτης, που θα καταγράψει σε βάθος χρόνου τις ανάγκες του Δήμου, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...