Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Τιμήθηκε χθες η «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΑΒ Αθήνας
Φωτογραφία του ekabnews.gr
Η «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη» τιμήθηκε χθες, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας, με μια λιτή τελετή που έγινε στο αμφιθέατρο «Σοφία Μπεφόν», με τρισάγιο στη μνήμη των διασωστών που θυσίασαν τη ζωή τους στο καθήκον της προσφοράς στον ασθενή και τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς των πεσόντων στελεχών του ΕΚΑΒ, ενώ παρευρέθησαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς και εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και διοικητές υγειονομικών περιφερειών και νοσοκομείων.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία του ΕΚΑΒ μετρά 35 χρόνια, ενώ έχουν ήδη έχουν συμπληρωθεί 19 χρόνια από το πρώτο δυστύχημα που έγινε το 2001, όταν κατέπεσε ελικόπτερο που επιχειρούσε σε αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...