Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Σπύρου Πνευματικού με τον Υπουργό Τουρισμού για τα Λουτρά Αιδηψού

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Πνευματικός είχε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη, όπου συζήτησαν το θέμα των ιαματικών πηγών στην περιοχή της Αιδηψού και το θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η λειτουργία τους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Πνευματικός επεσήμανε στον Υπουργό την αναγκαιότητα ανάδειξης της περιοχής ως προορισμού για την τόνωση, την ευεξία και την αποκατάσταση των αθλητών και ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε να συζητηθεί το ζήτημα των Λουτρών Αιδηψού - καθώς και η προοπτική να παραμένουν ανοικτά όλο το χρόνο - με τη νέα διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. τις επόμενες ημέρες.

Οι κ. Πνευματικός και κ. Θεοχάρης συζήτησαν ακόμα για τον σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, στον οποίο οι ιαματικές πηγές θα έχουν κεντρικό ρόλο και κατέληξαν στην απόφαση να δραστηριοποιηθούν από κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί ο ιαματικός τουρισμός στην Εύβοια, που διαθέτει μοναδικό στην Ελλάδα ιαματικό πλούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...