Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Χαλκίδα: Εμποδίστηκε παράνομη υιοθεσία

Σχετική εικόνα
Την τελευταία στιγμή εμποδίστηκε παράνομη υιοθεσία νεογέννητου στη Χαλκίδα, το οποίο γέννησε 27χρονη Ελληνίδα πριν από λίγες ημέρες, χάρη στην παρατηρητικότητα των γιατρών του νοσοκομείου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η αστυνομική ταυτότητα που έφερε η μητέρα δεν ήταν δική της.

Ενημερώθηκε άμεσα η Ασφάλεια, που διαπίστωσε ότι η 27χρονη παρουσιαζόταν ως σύζυγος ενός 22χρονου Έλληνα και στην πραγματικότητα ο 22χρονος - φερόμενος ως πατέρας - προτίθετο να αγοράσει μαζί με την 26χρονη πραγματική σύζυγό του το μωρό.


Προς το σκοπό αυτό, η πραγματική σύζυγος είχε δώσει στην 27χρονη βιολογική μητέρα την ταυτότητά της, ώστε το νεογέννητο να δηλωθεί στο όνομα της συζύγου και όχι της βιολογικής μητέρας.



Να σημειωθεί ότι ένας 51χρονος ημεδαπός είχε προσεγγίσει το άτεκνο ζευγάρι πριν από μία περίπου εβδομάδα, προτείνοντας τους την αγορά του μωρού, ενώ είχε οριστεί αντίτιμο.

Η 27χρονη μητέρα, ο 51χρονος διαμεσολαβητής και ο 22χρονος υποψήφιος αγοραστής συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η 26χρονη σύζυγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...