Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Χαλκίδος ο Βασίλης Καθαροσπόρης

Στα ονομαστήρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσοστόμου ο Βασίλης Καθαροσπόρης
Τις ευχές του στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομο για τα ονομαστήριά του εξέφρασε ο επικεφαλής της Παράταξης ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Λάμπρου, παρέστη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως το απόγευμα της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019, όπου ο Ιερός Κλήρος και δεκάδες πιστοί είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν μακροημέρευση στο Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης εξέφρασε τις θερμότερες των ευχών του στον Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, ευχόμενος από καρδιάς έτη πολλά, θεοτίμητα και υγιεινά.
Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος θα συνεχίσει να ευλογεί και να αγιάζει το ποίμνιό του με τον ίδιο ζήλο πάντοτε, γνωρίζοντας την αγάπη του για όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...