Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συλλόγου "Ο Καλός Σαμαρείτης"

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Χαλκίδας στον 1ο όροφο, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα
"Τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από τη λογοτεχνία" με ομιλήτρια τη φιλόλογο Κωνσταντίνα Καλούση - Κατσώνη και με τη συμμετοχή του εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας.
Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν κατά την εκδήλωση, στην αείμνηστη κ. Ελένη Πνευματικού, Καθηγήτρια Μαθηματικών, στην κ. Μαρία Κωτσή καθηγήτρια Μουσικής και στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής κ. Αργυρώ Αφράτη.

Μετά την εκδήλωση στο ίδιο κτήριο του Δημαρχείου στην αίθουσα "Αριστοτέλης" στις 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου BAZΑAR του συλλόγου, όπου θα υπάρχουν χειροποίητες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και δώρα και γούρια κατασκευασμένα όλα από τα μέλη του συλλόγου. 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 θα ανάψουμε όλοι μαζί το φαναράκι των ευχών.

Το Χριστουγεννιάτικο BAZΑAR θα λειτουργήσει από 12  έως 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα "Αριστοτέλης" του Δημαρχείου και από 17 έως 31  Δεκεμβρίου θα είναι επί των οδών Αβάντων και Ερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...