Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

H ΕΛΜΕ Ευβοίας συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ



Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,σας αποστέλλουμε: 1. την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ για  στάση εργασίας την Τετάρτη 2/10/2019, από τις 11 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου,ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και τις αντεργατικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά και το συνδικαλιστικό νόμο, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ.


Η ΕΛΜΕ Εύβοιας προκηρύσσει 1 ώρα διευκολυντική στάση από τις 10-11 π.μ. για όσους όσες θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ.στην Αθήνα ή στην απεργιακή κινητοποίηση των πρωτοβάθμιων σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στις 10:30 στην πλατεία αγοράς στη Χαλκίδα.2.την απόφαση της ΟΛΜΕ για παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 4/10 και ώρα 1 μ.μ. με παράλληλη κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας, ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και στην υποβάθμιση του Δημόσιου σχολείου.Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δωδεκάχρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο, μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών  και μόνιμων εκπαιδευτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...