Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Αλλάζουμε με .... σκουπίδια, μπάζα και κλαδιά





Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλει η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων για να πείσει τους πολίτες ότι από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της ένας νέος άνεμος αλλαγής φυσάει για την πόλη. Απ ότι φαίνεται όμως, οι όποιες προσπάθειες είναι καθαρά επικοινωνιακές και περιορίζονται για ακόμη μία φορά στη βιτρίνα της πόλης.

Τρανταχτή απόδειξη, πως απλά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς είναι ο παραλιακός δρόμος, που οδηγεί στην Ανθηδώνα. Παρότι, ακόμη ο καιρός είναι καλός και πολλοί προτιμούν τις εν λόγω παραλίες για τα φθινοπωρινά της μπάνια  ο δρόμος είναι γεμάτος σκουπίδια, μπάζα και κλαδιά. Πέρα, από το αισθητικό κομμάτι και το κομμάτι της ρύπανσης ας αναλογιστούν οι "νέοι" ιθύνοντες και το κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς με τόσα ξερόκλαδα και σκουπίδια μαζεμένα.

Άραγε, η Δήμαρχος έχει ενημερωθεί από τους συνεργάτες της ή περιχαρής δηλώνει πως "Αλλάζουμε" με .... σκουπίδια, μπάζα και ξερόκλαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...