Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία -Τι αλλάζει σε δημοτικό και λύκειο



Το πρωί της Τετάρτης θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της χώρας για το νέο σχολικό έτος 2019-2020.

Η διδασκαλία των μαθημάτων για το 2019 αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 15 Ιουνίου του επόμενου έτους. Για το σχολικό έτος 2019-2020 τα σχολεία θα ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, με το πρώτο κουδούνι να χτυπάει νωρίς το πρωί.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, η νέα σχολική χρονιά δεν θα ξεκινήσει αύριο για όλα τα σχολεία. Σχολεία σε Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Νέο Ηράκλειο και Αιγάλεω θα παραμείνουν κλειστά λόγω του σεισμού της 19ης Ιουλίου.
«Έχουμε φροντίσει τα παιδιά να πάνε σε όμορα σχολεία, σε διπλανά δηλαδή σχολεία. Δεν θα έχουμε μετακινήσεις παιδιών. Το 17ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει ακριβώς δίπλα που είναι το 2ο Γυμνάσιο, που είναι σχεδόν συστεγαζόμενα. Το 7ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει δίπλα, που είναι το 4ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό θα πάει στο 20ό Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω», δήλωσε ο Σταύρος Αδάμης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...