Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Από την Χαλκίδα ξεκίνησε η ανατρεπτική διαβούλευση με τους πολίτες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου, ουσιαστική διαβούλευση με όλους τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. Με κεντρικό σύνθημα " έχουμε το όραμα θέλουμε τη συμμετοχή σας ".

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανοίγουν διάλογο με τους πολίτες για τα " μικρά " και τα " μεγάλα" έργα που επιθυμούν να υλοποιηθούν. Η δημόσια διαβούλευση ξεκίνησε από το εκλογικό κέντρο της Χαλκίδας, όπου συγκεντρώθηκαν υποψήφιοι σύμβουλοι μαζί με τον επικεφαλής του κινήματος προκειμένου να δοθεί και επίσημα η έναρξη του διαλόγου. 

Υπενθυμίζεται ότι, τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθεί από τους υποψήφιους του κινήματος το σχετικό ερωτηματολόγιο, καθώς και όποιος πολίτης ενδιαφέρεται μπορεί να το παραλάβει και από τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού. Το ερωτηματολόγιο παραδίδεται ανώνυμα, επίσης στα εκλογικά κέντρα ή στους υποψήφιους συμβούλους, καθώς παράλληλα προτάσεις πολιτών λαμβάνονται και στο site και στα social media του συνδυασμού. 

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε περιοδεία  των υποψηφίων στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και διαβούλευση με τους καταστηματάρχες και τους εμπόρους. 

Εσείς Θέλετε 

Εμείς Μπορούμε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...