Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ - Σε όλο το Δήμο περιόδευσαν οι υποψήφιοι του κινήματος την Κυριακή





Το απόγευμα της Κυριακής η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βίκυ Ρίζου συνέχισε την περιοδεία στις γειτονιές του Βασιλικού συνεχίζοντας τη δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους για τα "μεγάλα" και τα "μικρά" έργα που οι ίδιοι επιθυμούν να γίνουν.






Το απόγευμα της Κυριακής οι τοπικοί σύμβουλοι Λύκος Θοδωρής, Καλπέρη Σταυρούλα και Μπαρότας Κώστας συνέχισαν τη διαβούλευση στον Άγιο Νικόλαο ρωτώντας τους κατοίκους της περιοχής για τις πραγματικές τους ανάγκες.











Το απόγευμα της Κυριακής η υποψήφια σύμβουλος Ιωάννα Ιωάννου Λειβαδίτη και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Βαθέος Λειβαδίτης Ηλίας, Λύκα Κουμαρτζάκη Ελένη και Σολομονίδης Τάσος συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στο Βαθύ.







Το απόγευμα της Κυριακής, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σκλιάς Σωκράτης και οι υποψηφίοι τοπικοί σύμβουλοι Τζανετή Θέκλα και Χρυσάγη Εύη συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής ΔΈΛΤΑ, συνομίλησαν με γονείς και άκουσαν τις ανάγκες τους.









Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δερμάτη Κλεωνάκου Γιώτα και η υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγγέλου Δροσίδη Δροσούλα συνέχισαν τη διαβούλευση στην περιοχή του Καράμπαμπα.






Το πρωί της Κυριακής οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Καραμούζης Πάνος, Κοροβός Μπάμπης και Χαϊνά Αθηνά συνέχισαν τη διαβούλευση στη περιοχή Παπαθανασίου ρωτώντας τους συμπολίτες μας για τα "μεγάλα" και τα "μικρά" έργα που επιθυμούν να υλοποιηθούν στην πόλη μας.







Το πρωί της Κυριακής, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασιάδης Άγγελος και Λάμπρου Παναγιώτης και η τοπική σύμβουλος Μαίρη Χατζησωτηρίου συνέχισαν τη διαβούλευση στις γειτονιές της Νέας Αρτάκης.






Το πρωί της Κυριακής, οι υποψηφίοι δημοτικοί σύμβουλοι Αργυρούλα Μωραίτη και Γιώργος Πάνος επισκέφθηκαν ξανά γειτονιές του Καράμπαμπα συνεχίζοντας τη διαβούλευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...