Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: 'Η Γνώμη σας Μετράει' σε όλες τις περιοχές της πόλης







Σήμερα το πρωί η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βάσω Κόντου συνέχισε τη δημόσια διαβούλευση στο Βασιλικό.





Σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αραπάκης Γιώργος και Μπαρούτας Κώστας και η υποψήφια τοπική σύμβουλος Μαρία Καμαρίδη συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους της Χαραυγής.





Το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λάμπρου Πάνος και Μπίλιου Έμη και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Βασιλείου Σωτήρης συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στις γειτονιές του κέντρου της Χαλκίδας.







Το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γυφτονικόλος Γιώργος και Μαραγκός Γιάννης συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες στις γειτονιές γύρω από τη Νεοφύτου.






Οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Καραβά Δήμητρα και Πικραμένου Νατάσα συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στην περιοχή του Ονταθίου.









Οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Ευσταθίου Μαρία και Καμπούρη Βίκυ συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στις γειτονιές της Χαλκίδας.








Το απόγευμα της Τρίτης η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δραβαλοπούλου Γεωργία και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ευθυμιάδης Χρήστος συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στις γειτονιές της Χαλκίδας.



Το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψηφίοι δημοτικοί σύμβουλοι Μωραίτη Αργυρούλα και Πάνος Γιώργος συνέχισαν τη διαβούλευση στις γειτονιές του Καράμπαμπα ρωτώντας τους κατοίκους για τα "μεγάλα" και τα "μικρά" έργα που οι ίδιοι επιθυμούν να γίνουν.





Το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σκλιάς Σωκράτης και οι υποψήφιες τοπικοί σύμβουλοι Τζανετή Θέκλα και Χρυσάγη Εύη συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στις γειτονιές της Χαλκίδας.






Το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι σύμβουλοι Αραπάκης Γιώργος, Γιάνναλος Κώστας και Κούτρας Κώστας και η υποψήφια τοπική σύμβουλος Καλπέρη Σταυρούλα συνέχισαν τη δημόσια διαβούλευση στις γειτονιές του Αγίου Νικολάου.





Έχουμε το Όραμα 
Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...