Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου Νέας Αρτάκης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού του εκλογικού κέντρου του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στη Νέα Αρτάκη. Το κίνημα  ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πιστό στην αρχή του, πως Δήμος Χαλκιδέων δεν είναι μόνο η Χαλκίδα συναποφάσισε τη λειτουργία εκλογικών κέντρων και σε άλλες δημοτικές ενότητες πλην της δημοτικής ενότητας Χαλκιδέων.
Σε μία εκδήλωση παρουσία πολιτών από τη Νέα Αρτάκη και όχι μόνο τελέστηκε ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου, το οποίο στεγάζεται επί του κεντρικού δρόμου της πόλης, την λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Κόντρα στην απάθεια και στα ιλουστρασιόν, προεκλογικά έργα βιτρίνας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης τόνισε, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία στο δρόμο προς τις κάλπες και οι αποφάσεις ανήκουν στους πολίτες. "Η πόλη ζητά το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Είμαστε νικητές. Δεν εφησυχάζουμε στιγμή. Ο ρόλος μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας και τώρα και μετά τις εκλογές" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Υπενθυμίζεται ότι, την Δευτέρα 6 Μαΐου και ώρα 19:30 μμ  θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...