Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: « Σε κάθε μητέρα που γιορτάζει….»







Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας. Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη.
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ με αφορμή τη γιορτή ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες μιλώντας για το ρόλο της σύγχρονης μάνας και τις ανάγκες της.


Το μήνυμα του Βασίλη Καθαροσπόρη
«Η σημερινή ημέρα είναι συμβολική. Είναι μία ημέρα αφιερωμένη στο στυλοβάτη κάθε οικογένειας. Τον άνθρωπο εκείνο που αντικρίζουμε απ τα πρώτα λεπτά της ζωής μας κι έχουμε δίπλα μας σε κάθε στιγμή της καλή και κακή.
Ως κοινωνία οφείλουμε να στεκόμαστε στο πλευρό κάθε μητέρας, όχι μόνο την ημέρα της γιορτής της. Σε κάθε πολύτεκνη μητέρα, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα, σε κάθε μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, σε κάθε μητέρα που αγωνίζεται και καμαρώνει το παιδί της με ιδιαίτερες αρετές, σε κάθε σύζυγο μητέρα.
Ένας πολύτιμος σύμμαχος ζωής και οδηγός των παιδιών της που αύριο με τη σειρά τους θα στεριώσουν τις δικές τους οικογένειες. Χρόνια πολλά λοιπόν στις μητέρες όλου του κόσμου. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...