Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Στην πρώτη γραμμή της δημόσιας διαβούλευση του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Δροσιά και Ανθηδόνα





Τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας  επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συναντήθηκε αρχικά με υποψηφίους συμβούλους της περιοχής και εν συνεχεία πραγματοποίησε περιοδεία στους δρόμους της Δροσιάς και της Ανθηδόνας.

Στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ περιοδεύουν απ άκρη σ άκρη το Δήμο Χαλκιδέων διανέμοντας ερωτηματολόγια και συζητώντας με τους πολίτες για τα "μεγάλα" και "μικρά" έργα, που οι ίδιοι επιθυμούν να γίνουν. Παράλληλα, η δημόσια διαβούλευση του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή. 

Με βασικό σύνθημα "Έχουμε το Όραμα, Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας" το αυτοδιοικητικό κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι ο πρώτος δημοτικός συνδυασμός, που σπάει τα πρωτόκολλα και βρίσκεται στο δρόμο ρωτώντας τη γνώμη των ίδιων των πολιτών και των προτεραιοτήτων τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...