Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Yποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Γιάννης Βαβουλιώτης





Την υποψηφιότητα του με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο λογιστής και φοροτεχνικός Γιάννης Βαβουλιώτης. Ο Βαβουλιώτης Γιάννης έχει γεννηθεί και διαμένει στο Βασιλικό. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε στέλεχος της Εταιρείας ΣΕΛΜΑΝ μέχρι το 2006. Έχει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία με παρουσία στα δημοτικά πεπραγμένα έως τον 2002, καθώς έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στο τέως Δήμο Ληλαντίων. Υπήρξε στέλεχος της Εταιρείας ΣΕΛΜΑΝ μέχρι το 2006. Είναι παντρεμένος με τη Νότα Παπαφράγκα με την οποία έχουν αποκτήσει δυο γιους και μία κόρη.
«Με πείρα, ήθος, όραμα, έργα για την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς ιδιοτέλεια και ψεύτικες υποσχέσεις, συμπορεύομαι με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Για μια τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να εξυπηρετεί τον πολίτη και να αγωνίζεται για τα αυτονόητα: Ανάπτυξη-Καθαριότητα-Πολιτισμό».

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...