Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Πάρτι στο διαδίκτυο με τις ... νέες τεχνολογίες του Χρήστου Παγώνη








Μαθαίνει την  χρήση υπολογιστών σε μέλη των ΚΑΠΗ, με υπολογιστές της περασμένης 20ετίας!

Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνηςδιαφημίζουν με δελτίο τύπου την προσπάθεια του Δήμου να φέρει σε επαφή τα άτομα της τρίτης ηλικίας με τις νέες τεχνολογίες.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: "Μέσω του Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ), ο Δήμος ξεκίνησε πιλοτικά μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στα μέλη των ΚΑΠΗ. 
Διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο κτίριο του 4ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας, το οποίο εξοπλίστηκε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.
Στόχος είναι το πρόγραμμα σταδιακά να επεκταθεί, με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικότητας των ατόμων της τρίτης ηλικίας, τα οποία εκπαιδεύονται πάνω στις βασικές αρχές των ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρήσης του διαδικτύου."
Μόνο που η ... γνωριμία με τη νέα τεχνολογία γίνεται μέσω απαρχαιωμένων υπολογιστών της προηγούμενης 20ετίας, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, την οποία διένειμε ο Δήμος, μαζί με το δελτίο τύπου.
Αποτέλεσμα ήταν να στηθεί ...πάρτι στο διαδίκτυο, με ειρωνικά σχόλια για την πρωτοβουλία του Δήμου να εισάγει τα μέλη των ΚΑΠΗ στη νέα τεχνολογία με πανάρχαιους υπολογιστές.
Χαρακτηριστικό είναι το ποστάρισμα του Πέτρου Αργυρίου, ο οποίος αναφέρει: 
"Νέες τεχνολογίες Δήμαρχε είναι τα tablets, τα έξυπνα κινητά και οι υπολογιστές του 2019. Οι υπολογιστές του 2000 δεν είναι νέα τεχνολογία.
Υγ. Δώστε στα ΚΑΠΗ και δισκέτες στην εποχή των iCloud"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...