Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Μαρία Κουβίδη-Ματσώλα











Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη θα είναι στις δημοτικές εκλογές η πολιτικός μηχανικός Μαρία Κουβίδη -Ματσώλα. Η Μαρία Κουβίδη - Ματσώλα ζεί μόνιμα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά , αδιάλειπτα τα τελευταία 30 χρόνια στην Αυλίδα. Έχει πλούσια δράση καθώς όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα της Κοινότητος Παραλίας Αυλίδος προσπαθώντας να βελτιώσει την περιοχή με έργα και υπηρεσίες , να προσελκύσει μόνιμους κατοίκους και να αναδείξει μια πανέμορφη περιοχή , η οποία ευρίσκεται «κρυμμένη» και υποβαθμισμένη ,δίπλα στον Εθνικό δρόμο Αθηνών-Λαμίας και μισή ώρα από την πρωτεύουσα.
" Στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδος θα οδηγηθούμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας και αγωνιζόμενοι σκληρά ,ο καθένας από το δικό του μετερίζι ,με μοναδικό στόχο και κίνητρο το καλό του τόπου μας .
Αισθάνομαι ότι τα σχέδια αυτά μπορούμε να τα προωθήσουμε με τον συνδυασμό «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» και για το λόγο αυτό αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
H απλή αναλογική ελπίζουμε να μας ενώσει όλους και να κάνουμε έργο όχι μόνο γιατί θέλουμε αλλά γιατί ξέρουμε και μπορούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...