Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Σωκράτης Σκλιάς






Την υποψηφιότητά του με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Σωκράτης Σκλιάς. Ο Σωκράτης Σκλιάς είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, που εργάζονται στον Ιδιωτικό Τομέα. Είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Συνδικαλιστής στην Ένωση Αστυνομικών Ν. Ευβοίας. Επίσης, είναι Πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Εύβοιας. Συμμετείχε ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων κατά τις περιόδους 2007- 2010 και 2011-2014. Επιπλέον, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Ανακύκλωσης Λαϊκών Αγορών και Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής.
"Σε όλη μου τη ζωή θέτω εαυτόν στην υπηρεσία των συμπολιτών μου, φροντίζοντας για την προστασία τους και την διατήρηση της τάξης. Για χρόνια ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχω δοκιμαστεί σε αντίξοες συνθήκες, έχοντας αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Δίπλα στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για το καλό της πόλης μας".
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...