Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση της ΟΓΕ Χαλκίδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Εκδήλωση αφιερωμένη στην 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θα πραγματοποιήσει το παράρτημα Χαλκίδας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.), την Τετάρτη 6 Μαρτίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «ΤΕΧΝΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ» στις 19.00 και κατά τη διάρκειά της θα προβληθεί βίντεο αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας.
Σε ανακοίνωσή της η Ο.Γ.Ε. για την 8η Μαρτίου, στέλνει μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης σε όλες τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες.
Με αφορμή την 8η Μάρτη, που καθιερώθηκε πριν 109 χρόνια ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μετά από πρόταση της αγωνίστριας του εργατικού κινήματος, Κλάρας Τσέτκιν, η Ομοσπονδία καλεί τις γυναίκες να μη συμφιλιωθούν με τη βαρβαρότητα της γυναικείας ανεργίας και της εργασίας δίχως δικαιώματα, επισημαίνοντας πως η διέξοδος για τις γυναίκες βρίσκεται στη συλλογική δράση, στην αγωνιστική στάση ζωής και τη διεκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...