Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Κώστας Γιάνναλος







Την υποψηφιότητα του με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσε ο ελεύθερος επαγγελματίας Κώστας Γιάνναλος. Ο Κώστας Γιάνναλος είναι 32 ετών, κάτοικος Ληλαντίου, ελεύθερος επαγγελματίας και έχει σπουδάσει ενεργειακός μηχανικός στο ΤΕΙ Αθήνας.

« Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡ θεωρώντας, ότι είναι η μοναδική, ακομμάτιστη και χωρίς στεγανά πρόταση για το Δήμο Χαλκιδέων. Οι νέοι άνθρωποι συχνά επιλέγουν να μένουν αμέτοχοι στα ζητήματα πολιτικής και διοίκησης. Προσωπικά, αποφάσισα να το τολμήσω έχοντας εμπιστοσύνη, πως ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης και η νεανική ομάδα που τον πλαισιώνει έχουν τη δυνατότητα για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά και στα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας. Είμαι περήφανος, που είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας και δεσμεύομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις με μοναδικό κίνητρο το συλλογικό καλό των συμπολιτών μας».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...