Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Εορτασμός 25ης Μαρτίου και Μαθητική Παρέλαση 2019 στην Χαλκίδα




Σε μία ηλιόλουστη Χαλκίδα και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Χαλκίδα, 186 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Εύβοιας από τους Τούρκους.




Την παρέλαση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας κ.α.

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων, ακολούθησαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Χαλκίδας, τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης και την παρέλαση έκλεισε άγημα του στρατού.

Με εξαίρεση ένα ηλικιωμένο κύριο που καταφέρθηκε ενάντια στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και στους βουλευτές και απομακρύνθηκε γρήγορα αλλά και συλλόγους που φώναξαν για την Μακεδονία κατά το πέρασμα τους από τους επίσημους, δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα στην Χαλκίδα.

Πριν την παρέλαση μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα του στρατού πέταξαν σε σχηματισμό πάνω 
από τον Ευβοϊκό.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...