Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Yποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Δημήτρης Κόνσουλας.



Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο γυμναστής και επιχειρηματίας Δημήτρης Κόνσουλας. Ο Δημήτρης Κόνσουλας είναι 30 ετών, τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με δεύτερο πτυχίο στην χειροπρακτική και ειδικότητα την αποκατάσταση ενώ έχει και μεταπτυχιακό στο Sports Managment.
" Η πόλη μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Η καθημερινότητα μας αποτελεί προτεραιότητα, ώστε προσφέροντας σε όλους τους συμπολίτες μας το ευ ζην να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης ενός υγιούς αύριο. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό μου έχει μάθει καλά, πως αν δεν αγωνιστείς και αν δεν προσπαθήσεις συλλογικά δεν μπορείς να ανταμειφτείς για τους κόπους σου.
Ως νέος άνθρωπος γνωρίζω καλά, πως η Χαλκίδα διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να μετουσιωθεί σε μία πόλη πρωταθλήτρια. Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη και θα σταθώ στο πλευρό της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Πιστεύω στην ομαδική δουλειά και δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δώσουμε ΛΥΣΕΙΣ στα μικρά μαι τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων μας θέτοντας από την αρχή τον πήχη ψηλά".
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...