Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον Απ. Γκλέτσο ο Κων/νος Ρούκας




Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ρούκα, γεωπόνο, που έχει ειδικευτεί στην βιολογική γεωργία και είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.
Η ενασχόληση του με την Βιολογική- Οργανική Γεωργία άρχισε το 2005 ως πρώτος Ευβοιώτης Γεωπόνος που έγινε Επιθεωρητής Βιολογικών προϊόντων στον Οργανισμό της ΔΗΩ τότε. Διαθέτοντας συστατική επιστολή από το ZEWU Hamburg το 2005 σε πρόγραμμα τριτοβάθμιας επεξεργασίας λυμάτων και παραγωγής βιοαερίου από βιομάζα έχει την τεχνογνωσία και εμπειρία να βοηθήσει με όσες δυνάμεις έχω τον Ευβοιώτη, Ευβοιώτισα που επιθυμεί να ασχοληθεί με εξειδικευμένα τέτοια θέματα. Από τα τέλη του 2016 είναι επίσης εμπειρογνώμονας και αξιολογητής συστημάτων ποιότητας στο ΕΣΥΔ και όλη του αυτή η πορεία μπορεί να φανεί χρήσιμη στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό ώστε όντως η Εύβοια αλλά και εν γένει η Στερεά Ελλάδα να καινοτομήσει και να πρωτοπορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...