Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Μάνος Φωτάκης



Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Μάνος Φωτάκης
Υποψήφιος με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές ο Μάνος Φωτάκης. Ο Μάνος Φωτάκης είναι επιχειρηματίας, ήταν υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης.
«Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να λέμε λόγια και να περάσουμε επιτέλους στις πράξεις. Ο τόπος μας και ιδιαίτερα η Νέα Αρτάκη αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων τα οποία καθημερινά επιτείνονται. Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε σκληρά με σκοπό να βρεθούν οι ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
Ως άνθρωπος με κριτική σκέψη που χρόνια ασχολείται από διαφορετικές σκοπιές με την αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Βασίλη Καθαροσπόρη πιστεύοντας, ότι η εμπειρία και η ικανότητα σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά που απαρτίζουν τη ομάδα μας θα καταφέρουμε να δούμε ξανά την πόλη μας, όπως ακριβώς της αξίζει».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...