Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο ιδιωτικός υπάλληλος Αλέξανδρος Μανδράκας





Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Μανδράκας. Ο Αλέξανδρος Μανδράκας είναι 32 ετών και επί χρόνια αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
«Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέους άφθαρτους ανθρώπους, που σε συνδυασμό με την εμπειρία θα καταφέρουν να δώσουν ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ στα ζητήματα της πόλης μας. Αποφάσισα πρώτη φορά να ασχοληθώ ενεργά πιστεύοντας πως οι νέοι έχουν χώρο και άποψη και πως ο τόπος μας χρειάζεται εναλλακτικές ιδέες για να προχωρήσει μπροστά.
Ως άνθρωπος που έχω αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στον αθλητισμό διαπιστώνω καθημερινά, πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας χρειάζονται άμεση αναβάθμιση ακόμη και στα βασικά. Οφείλουμε να επενδύσουμε στα ιδεώδη του αθλητισμού και να προάγουμε τις αξίες του ξεκινώντας από τα βασικά.
Έχοντας πίστη στην ομαδική δουλειά και στο όραμα του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για την επόμενη μέρα του Δήμου Χαλκιδέων αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη. Μοναδικό μου κίνητρο το να δούμε το Δήμο μας ένα Δήμο πρότυπο αντάξιο όλων των συμπολιτών μας».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...