Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Πρόσκληση προς τους Δημάρχους της χώρας για το επόμενο συνέδριο της ΚΕΔΕ






Συνέδριο με θέμα «Πολιτισμός – Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων και Ποιότητα Ζωής» διοργανώνει η ΚΕΔΕ στις 15 – 16 Φεβρουαρίου 2019.
Η πρόσκληση απευθύνεται προς τους Δημάρχους & τα Δημοτικά Συμβούλια της Χώρας:
«Αγαπητέ Συνάδελφε,
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας διοργανώνουν διήμερο Συνέδριο με θέμα: «Πολιτισμός – Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα Ζωής» στο Δήμο Αλμωπίας – Λουτρά Πόζαρ στο ξενοδοχείο «4 εποχές» στις 15 – 16
Φεβρουαρίου 2019.
Στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού – Αθλητισμού και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, η τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη, η διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, οι νέες τεχνολογίες και πολιτισμός, η σύγχρονη δημιουργία.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου και να διευκολύνετε την συμμετοχή του αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου σας.
Γιώργος Πατούλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...