Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Βάκα και Παγώνης τρέχουν να προλάβουν τον Καθαροσπόρη



Βροχή πέφτουν τις τελευταίες μέρες οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων από πλευράς δημοτικών παρατάξεων στο Δήμο Χαλκιδέων. Ο προεκλογικός αγώνας φούντωσε ξαφνικά με τους Παγώνη και Βάκα να τρέχουν να προλάβουν τον Καθαροσπόρη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης εδώ και πολύ καιρό έχει αρχίσει να ανακοινώνει τα ονόματα των  υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων παρουσιάζοντας σταδιακά  τη δυναμική του ψηφοδελτίου του. Ένα ψηφοδέλτιο, που όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα, απαρτίζεται από ποικιλομορφία, χωρίς στεγανά και από άτομα απ όλα τα επαγγέλματα και τους χώρους. 

Στην τακτική Καθαροσπόρη φαίνεται, πως γυρνούσαν την πλάτη μέχρι σήμερα οι έτεροι διεκδικητές της Δημαρχίας, Έλενα Βάκα και Χρήστος Παγώνης. Το κλίμα που δημιουργήθηκε υπέρ του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ τους έκανε να αλλάξουν γνώμη. Ο Χρήστος Παγωνης ακολουθώντας την τακτική Καθαροσπόρη φαίνεται να τρέχει να προλάβει ενώ με τη σειρά της η Έλενα Βάκα, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα υπέρ μεγαλειωδών ανακοινώσεων φαίνεται ότι αρκέστηκε στην τακτική των  πέντε πέντε υποψηφίων. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...